ÜDVÖZLI ÖNT A MOLNÁR, MÉSZÁROS ÉS GYURA ÜGYVÉDI IRODA

A Molnár, Mészáros és Gyura Ügyvédi Iroda 1989-ben alakult. Alapító tagjai, Dr. Molnár Zoltán és Dr. Tóth Mátyás határozták meg az iroda arculatát, elsősorban a polgári jogot, kereskedelmi jogot magában foglaló profilját. 
 
Irodánk több évtizedes sikerének alapja, hogy ügyfeleinkkel személyre szabottan foglalkozunk, igényes és gyakorlatias megoldásokat kínálunk jogi ügyeik megoldására. Felkészülten és lényegre törően elemezzük a megoldandó jogi problémákat, és gondos mérlegelés során alakítjuk ki álláspontunkat, tesszük meg javaslatainkat.
Ügyfeleink hazai és külföldi gazdasági társaságok, és magánszemélyek. Ügyvédi szolgáltatásaink a polgári és gazdasági jog valamennyi területét felölelik. Rendszeresen képviseljük ügyfeleink érdekeit közbeszerzési eljárásokban, peres és peren kívüli ügyekben, továbbá tevékenységünk kiterjed civil szervezetek működésével felmerülő tevékenységre és magánszemélyek jogi ügyeire is.
 
Irodánk tagjai hangsúlyt fektetnek önképzésükre, szakmai szintű angol nyelvtudásuk fenntartására.
Az évtizedeket felölelő szakmai tapasztalat és ügyfeleink ügyeinek hatékony és eredményes megoldása révén sikeres éveket és elégedett ügyfeleket tudhatunk magunk mögött.
Állandó partneri kapcsolatban állunk tanácsadó, könyvvizsgáló cégekkel, így szolgáltatásaink kiterjednek a cégek működését alapvetően érintő adó- és pénzügyi, valamint közgazdasági jellegű tanácsadásra is.
Szakértőinkkel való állandó közreműködés során jelentős tapasztalatot és referenciát szereztünk a projektfejlesztés, a projektfinanszírozás és a teljes körű projekt menedzsment területén is, főként környezetvédelmi infrastruktúrális és néhány gazdaságfejlesztési beruházásban.
 

Munkatársaink

Dr. Gyura Barbara ügyvéd

Dr. Gyura Barbara

Dr. Mészáros Gábor ügyvéd

Dr. Mészáros Gábor

Dr. Molnár Zoltán ügyvéd

Dr. Molnár Zoltán